O nama

 

Monting je porodična firma, osnovana u Novom Sadu 1992. godine kao zanatska radionica za finalnu preradu drveta i opremanje enterijera. Naša delatnost obuhvata proizvodnju kompletnog nameštaja po meri, opremanje stambenih, poslovnih, javnih i ugostiteljskih objekata kao i izradu građevinske stolarije.

 

U vremenu sve bržeg napretka tehnologija, pojave novih materijala i brzih promena trendova, nastojimo da udovoljimo svim Vašim zahtevima. U proizvodnji koristimo razne vrste visoko kvalitetnih pločastih materijala i masivno drvo prve kategorije a posebnu pažnju posvećujemo završnoj obradi pri čemu koristimo boje i premaze renomiranih italijanskih proizvođača.

 

Uz višegodišnje ulaganje u sopstvenu proizvodnju kao i u ostale aspekte poslovanja, stečenim iskustvom, uspeli smo da postignemo visok kvalitet i preciznost izvedenih radova a to potvrđuju naši brojni klijenti čije zahteve uspešno realizujemo već gotovo dve decenije.

 

Naš tim će Vam pružiti profesionalnu i kvalitetnu uslugu od dizajnerskih rešenja, preko stručne i precizne izrade, do isporuke i montaže.